Helsingfors stad ordnar sitt årliga seminarium kring turismen 26.10. 2020. Teman är Aktuellt i branschen, Hållbar turism samt Mobilitet och tillgänglighet. Plats Original Sokos Hotel Tripla, Fredrikaterassen 1 B, 00520 Helsingfors eller på distans. För anmälan se medlemssidorna.

 

 

 

Vi är professionella, auktoriserade Helsingforsguider. Vi har lokalkännedom, är språkkunniga och har alla gedigen utbildning som guider.

Våra yrkeskunniga guider tar hänsyn till sina kunder och planerar en tur utgående från deras önskemål. Gästerna kan ta det lugnt och koppla av i sällskap med en professionell guide och njuta av vad som berättas och platserna som visas.

Flytande språkkunskaper hör till guidernas grundläggande färdigheter. Kunskaper om bakgrund och kultur för den grupp som guidas hör till. En professionell guide kan sin historia och har lokalkännedom. En professionell guide följer aktivt med vad som händer i världen och håller sina kunskaper up-to-date.

Att se till kundernas säkerhet och att minimera risker ingår i guidens yrkeskunskaper. Guiden ger råd om hur kunderna t.ex. kan röra sig tryggt och hjälper till om problem eventuellt skulle råka uppkomma.

 

Det här är guideföreningarnas Helsingfors auktoriserade turistguider rf och Helsingin turistioppaat ry webbplats. Här kan du boka en guide som verkligen kan Helsingfors! Många av oss kan även ta dig på en längre tur i omgivningarna eller grannstäderna. Om du vill gå på en stadsvandring, åka en tur med buss, bil eller cykel, spårvagn, vattenbuss eller med en kombination av färdmedel hittar du din guide här. Du kan välja och boka en guide enligt språk eller genom att titta på guidens egen webbplats – se menyn upptill: Boka guide.