Tulosta

OPASTETUT KIERROKSET OODISSA 21.2.2020 – HELSINKI OPPAAT RY

Helsingin keskustakirjasto Oodi on vuodessa noussut kaupunkilaisten suosikiksi. Elävä kohtaamispaikka aivan Helsingin sydämessä tarjoaa monipuoliset palvelut ja tilat aamusta iltaan. Oodiin tullaan lukemaan kirjoja, opiskelemaan, pelaamaan pelejä, ompelemaan mekkoja, äänittämään musiikkia ja tapaamaan tuttuja. Perjantaina 21.2.2020 vietetään Kansainvälistä Opaspäivää ja Helsinki Oppaat ry:n auktorisoidut oppaat tekevät silloin yleisökierroksia Oodissa. Ellet ole vielä käynyt helsinkiläisten uudessa olohuoneessa tee se meidän kanssamme. Kierroksella kuulet mm. kirjaston rakennusvaiheista, taideteoksista ja kaikesta muusta, mitä maailman parhaassa uudessa kirjastossa voi harrastaa. Tiedätkö, ketä ovat Tatu, Patu ja Veera? Tule ottamaan selvää!

Ajankohta                                                21.2.2020

Kierrokset                                               klo 10 (suomeksi) klo 11 (suomeksi) klo 16 (suomeksi ja englanniksi) klo 17 (suomeksi)

Hinta                                                        5 € / henkilö (käteismaksu paikan päällä)

Lähtö                                                       Ennakkoilmoittautumista ei tarvita – kierrokset lähtevät Oodin sisääntuloaulan Helsinki Oppaat ry:n Pop-up pöydän luota.

Meiltä voit tilata kaikenlaisia kierroksia kaveri- tai työporukalle tai vaikka syntymäpäivän ohjelmanumeroksi. Kysy lisää osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja suunnitellaan juuri teille sopiva ohjelma Helsingissä.

www.helsinkiguides.fi

TERVETULOA OODIIN!